Szép sikerek a Nagy Jusztina emlékére meghirdetett rajzversenyen!

 

A sülysápi Estikék Idősek Otthona alapítvány Nagy Jusztina emlékére rajzversenyt hirdetett, melynek témája az idősek és a gyermekek kapcsolata. A versenyre óvodás és alsó tagozatos tanulók nevezhettek. Iskolánk tanulói is örömmel kapcsolódtak be a munkába.

A díjkiosztóra a sülysápi művelődési házban került sor. Megcsodáltuk a kiállított alkotásokat, majd a szervezők köszöntőjét követően, elkezdődött a korosztályonkénti értékelés, melynek végeredményeként a következő díjazottaknak tapsolhattunk.

 
 

 

Gratulálunk a nyerteseknek.

Köszönjük a felkészítők és a szervezők munkáját. Bízunk benne, hogy jövőre is sor kerül a rendezvényre!

                                                                                                                                                             Mészáros Istvánné

Zenés énekóra a Magyar Állami Operaház Művészeivel!

 

November 12-én az 5. órában a felső tagozatos iskolánk tornacsarnokában láthattuk vendégül azt a 6 művészt (Foszkolosz Péter - 1. hegedűs, Molnár Dávid – 1. hegedűs, Molnár Sándor – 2. hegedűs, Sörös Jenő – brácsás, Pólus László – csellós, Nyári László – nagybőgős), akik a budapesti Magyar Állami Operaházban napról-napra, estéről estére felejthetelen zenei élménnyel gazdagítják a vájtfülű hallgatóságot.  A mintegy 60 perces előadás során  - melynek bevezetéseként Nyáriné Varga Dóra, iskolánk művészeti tagozatának vezetője mondott néhány gondolatot-  felső tagozatos diákjaink a következő klasszikus művekből kaphattak ízelítőt:

 

Matematika háziverseny létszámcsúccsal

 

A Természettudományi munkaközösség szervezésében november 9-én került lebonyolításra az 5. 6. 7. és 8. évfolyam tanulói számára meghirdetett matematika háziverseny. A több éves hagyománnyal rendelkező tanulmányi versenyre rekord létszámú résztvevő (52 diák) érkezett, akiknek  Törökné Ofella Katalin igazgató asszony ünnepélyes megnyitó beszédét követően 45 perc állt rendelkezésre, a feladatlapok megoldására. A versenyen a munkaközösség és a Diákönkormányzat körültekintő szervezésének köszönhetően ideális körülmények között (frissítésként gondolkodást serkentő csoki, majd tea, apró sütemény) mutathatták meg képességeiket diákjaink.

 

A versenyen az alábbi helyezések születtek:


 

További cikkeink...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

50

AKTUÁLIS

2. évf.    3. évf.      4. évf. 

TESI mérés (ÚJ)

 

Hasznos oldalak

 

Ki olvas minket

Oldalainkat 445 vendég és 3 tag böngészi