Az Iskolai Gyermeknap után….!

 

Június 8-án pénteken Iskolai Gyermeknapot szerveztünk, ahol különböző ügyességi vetélkedőkben osztályok között versenyben mérték össze tudásukat felső tagozatos diákjaink. A 8-13 óráig tartó rendezvény az iskolából indult, majd az Azúrtermál Rendezvényháznál ért véget.

A nap nyitó programja egy rendőrkutyás bemutató volt, ahol tanulóink megtapasztalhatták, hogy milyen magas szintű kiképzésben részesülnek, és milyen magas intelligenciával rendelkeznek a szakképzett  rendőrkutyák.   Ezt követte a Magdolna- Horgásztóig tartó 5 ügyességi feladatból álló akadályverseny, majd 10 órától kispályás foci, tollaslabda, kötélhúzás, zsákban futás és egyéb ügyességi sportprogram várt a gyerekekre. 10:30 órától a Tápiószecsői Önkéntes Tűzoltó Egyesület bemutatóját nézhettük végig, majd az ügyességi 5 próba elnevezésű versenyen minden diák saját osztályának gyűjthetett pontokat. A nap záró feladata a hangulatos limbó - hintó volt, ahol a Hungária együttes klasszikus zenéjére próbáltak diákjaink az egyre alacsonyabbra helyezett léc alatt átbújni. Az egész délelőttös program során a gyerekek Almási János tanár úr jóvoltából szendviccsel és ásványvízzel tölthették újra lemerült energiatartalékaikat.

 

A nap legeredményesebb osztálya a 6.C és a 8.AB (összevont csapat) lett, akik fődíjként egy dobostortát vehettek át Czirják Attila Igazgató Úrtól.

Támogatóink: Azúr Bau KFT, Tápiómenti Tömegsport Alapítvány, Önkéntes Tűzoltó Egyesület – Tápiószecső, Rendőrség - Tápiószecső