Mikulás buli a DÖK szervezésében!

2011. december 02-án a felső tagozatos diákok számára iskolai mikulás bulit szervezünk. Szeretettel várjuk az iskola minden felsős tanulóját és az érdeklődő szülőket a rendezvényre.

Bővebb információt a diákönkormányzat honlaján a www.kika.suli.hu címen olvashatnak.

 

Papírgyűjtés!

A hagyományos őszi papírgyűjtést 2011. október 28-án tartjuk.

A gyűjtés kezdete mindkét tagozaton 7:30 perc, a befejezés 13:00. Az alsó tagozatosok közül a 3. és 4. osztályosok - írásbeli szülői engedéllyel - önállóan is elmehetnek gyűjteni. A felső tagozatosoknak a gyűjtés egyénileg, önállóan történik.

Akik ezen a napon nem tudják bejuttatni a papírt az iskolába, kérem, hogy ezőzetesen tegyék meg ezt - átközözve, az osztály megjelölésével.

Kérek mindenkit, hogy tegyék könnyebbé a gyermekek gyűjtését azzal, hogy a feleslegessé vált otthoni papírt előkészítik, összekötik és a környéken lakó diákokkal megbeszélik az elvitelét.

Akinek nagyobb mennyiségű papírja van otthon, de nem tudja eljuttatni az iskolába, kérem, hogy jelezze előre és megszervezzük az elszállítást.

 

"Zöldőrzők" Kerékpáros - túra

2011. otkóber 15-én szombaton - amennyiben az időjárás kegyes lesz hozzánk - az előzetesen jelentkezett diákok és kísérőik kerépárra ülnek, hogy jobban megismerjék lakókörnyezetüket. A túra a szeptemberben indult "Zöldőrzők" kistérségi eseménysorozat harmadik állomása.

A prgramról részletes információkat a www.zoldorzok.hu weboldalon olvashatnak.

 

Bolyai Matematikaverseny

Ugyanezen a napon a felső tagozatosok legjobb matematikusai a Bolyai Matematikaverseny megyei fordulóján vesznek részt Gödöllőn. A verseny 15:00-kor kezdődik, a részvevő diákokkal 13:30-kor indulunk a Petőfi S. utcai épülettől. A várható hazaérkezés 17:00.  A diákoknak jó versenyzést és sok sikert kívánunk.

 

Liszt emlékév

2011. október 14-én a Liszt emlékév tiszteletére rendezett községi műsoron vesznek részt iskolánk diákjai és a művészeti tagozaton zongorát és furulyát oktató tanáraink. A műsor a Damjanich Művelődési Házban kerül megrendezésre 18:00 órai kezdettel.