A tanévkezdés óta történt…!

Mi is ott voltunk a TTA őszi  sportrendezvényein!

 

Szeptember 8-án Úriban a Művelődési Ház adott otthont a 4. alkalommal megrendezett Libaterelő Teljesítménytúrának, mely páratlan szépségű túraútvonalával felejthetetlen élményekkel gazdagította az eseményen induló 565 túrázót. Idén újdonságként a terepfutók számára is lehetőség nyílt versenyezni 9km-en és 27km-en. Iskolánkból összesen több, mint 30 diák és szülő gondolta úgy, hogy ezt a napot a mozgásnak szenteli.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeptember 30-án a kezdeti borús, barátságtalan időjárást követően kellemes nyárias időben zajlott le a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány őszi kiemelt versenye a Szecsői Futónap, ahol kicsik és nagyok, óvodások, iskolások, szülők, nagyszülők, kezdő és jól felkészült futók álltak rajthoz a nap során rendezett 10 egyéni és 5 csapatversenyben. A tápiószecsői Helyőrségi Klub 10. alkalommal adott otthont az eseménynek, ahol kiemelt szerepet kapott a futás. Iskolánk tanulói a hagyományoknak megfelelően nagy létszámmal voltak jelen az eseményen és sportosabb diákjaink értékes helyezéssel gazdagodtak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

 

10 000m-es futamot teljesítették:

Nagy Martin (Junior 3. hely), Bárány Ronin, Mihályi Máté,

Paksi Vivien, Győri Melánia

 

A sporteseményekről készült fotók megtekinthetők a Tápiómenti tömegsport Alapítvány honlapján a www.tapiomentitomegsport.fotoalbum.huweboldalon.